vrijdag 29 januari 2010

Fatima Moreira de Melo pokerheldin wint eerste pokertoernooi


Fatima Moreira de Melo sleepte maar liefst 18.500,-- dollar in de wacht en liet daarmee een vette indruk achter op een online pokertoernooi .

Fatima Moreira de Melo kon 's nachts slecht slapen, stond op, zette de computer aan en ging pokeren. Een paar uur later was ze 18.500 dollar rijker!

De sexy blondine won van maar liefst 777 online deelnemers aan het online pokertoernooi en dat mag een knappe prestatie heten.Gaat ze ermee verder? ‘Op een gematigde manier’, zegt ze.

Fatima Moreira de Melo heeft geen zin om full-time te pokeren, daar is haar leven net iets te spannend voor.

Fatima Moreira de Melo blijkt ook voor pokeren een gouden hand te hebben. Nadat de olympisch hockeykampioene eind vorig jaar al tot de finaletafel bij de Amsterdam Master Classics reikte, versloeg Moreira de Melo dit weekeinde online maar liefst 777 pokerspelers.

Daarmee won ze het toernooi en schreef ze maar liefst 21.853 dollar bij op haar bankrekening.

Moreira de Melo betaalde, net als alle andere deelnemers, 167 dollar om de 'The Nightly Hundred Grand' op pokerroom PokerStars te spelen. Het online toernooi duurde in totaal zeven uur.

Bij de Amsterdam Master Classics boekte Fatima Moreira de Melo met een negende plaats enkele maanden geleden haar eerste grote pokersucces.

Die prestatie tijdens het Nederlandse 'live event' leverde haar destijds 33.000 euro op. Begin van dit jaar werd de pokerpro van PokerStars tijdens het prestigieuze PCA-toernooi echter voortijdig uitgeschakeld.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten