vrijdag 12 februari 2010

Fatima Moreira de Melo noemt haar auto schatje


Voormalig hockeyster Fatima Moreira de Melo heeft gezegd dat ze haar auto altijd gedag zegt en schatje noemt. "Mijn auto is even oud als ik ben. Het is een Mercedes uit 1978. Voor mijn gevoel heeft ze wat steun nodig", aldus Fatima Moreira de Melo.

Ex K3-zangeres Kathleen Aerts kreeg vrijdagavond in Ranking the Stars van presentator Paul de Leeuw dan weer rode oortjes van een uitspraak van Kim Feenstra.

Na de vraag Wie begrijpt het minst van de andere sekse? liet Kim Feenstra zich ontvallen dat ze "ook graag naar mooie vrouwen kijkt". Ze viel volgens eigen zeggen ook op Fatima Moreira de Melo. Vervolgens bekende het sexy fotomodel dat ze wel eens met een andere vrouw had gezoend: "dat vond ik wel spannend".

Vlaamse Kathleen Aerts was zichtbaar geschokt door de bekentenis. "In België doen we dat niet he!", was alles dat ze nog gegeneerd kon uitbrengen.

Kim Feenstra vindt Ranking the Stars overigens 'best wel een plat programma'. Het sexy fotomodel wil meer de diepte in op televisie, ondanks haar bekentenis dat ze lesbische gevoelens heeft voor Fatima Moreira de Melo.

Kim vertelt aan TVgids Online dat ze bezig is met een nieuw project. "Er zit een nieuw tv-programma in de planning. Maar wel iets met meer inhoud en meer diepgang dan Ranking the Stars. Meer kan ik er nog niet over zeggen."

Vervolgt: "Ranking the Stars is hilarisch, maar ook best wel een plat programma..."

De blonde Kathleen Aerts heeft opgebiecht dat ze altijd huidkleurig ondergoed draagt. "Als ik naar buiten treedt, heb ik altijd een vleeskleurige bompa-onderbroek aan", biechtte de zangeres vrijdagavond op in 'Ranking The Stars'.

"Eerst was het vooral praktisch, omdat het niet doorschijnt als je witte kleren aan hebt", legt Kathleen Aerts met schaamrood op haar kaken uit. "Nu draag ik het altijd." De sterren klapten vrijdag uit de school over hun dwangneuroses.

Model Kim Feenstra biechtte op dat ze vlak voordat ze een vliegtuig instapt altijd haar moeder, zus en beste vriendin belt. "Voor het geval ik neerstort." Ook kan Feensta haar tanden niet poetsen als de wasbak niet brandschoon is. "Het is bijna smetvrees."

Voormalig hockeyster Fatima Moreira de Melo gaf toe dat ze haar auto altijd gedag zegt en schatje noemt. "Mijn auto is even oud als ik ben. Het is een Mercedes uit 1978. Voor mijn gevoel heeft ze wat steun nodig."


Geen opmerkingen:

Een reactie posten