donderdag 27 oktober 2011

Fatima Moreira de Melo en Raemon Sluiter in Op zoek naar geluk, Bali

Fatima Moreira de Melo en Raemon Sluiter in TROS programma Op zoek naar geluk.
Raemon Sluyter en Fatima Moreira de Melo zijn voor het programma “Op zoek naar Geluk” afgereisd naar Bali. Het is een emotionele afleveringen geworden.
Tijdens een interview voor het programma “Op zoek naar Geluk”  kwam het gesprek op de meest verdrietige momenten in het leven van toptennisser Raemon Sluijter. Hij vertelt over het verlies van zijn nichtje.
Zij is in 2008 op 4-jarige leeftijd overleden aan een hersentumor, dat heeft Raemon zo diep geraakt dat ie er zelfs depressief van is geworden. En het gekke is, dat Raemon en Fatima Moreira de Melo toen net samen waren.
Het programma Op zoek naar geluk met Fatima Moreira de Melo en Raemon Sluiter was te zien bij de TROS.
Op zoek naar Geluk – het vertrouwde feel-good-televisie bij de grootste omroep van Nederland. Raemon Sluiter en Fatima Moreira de Melo reizen af naar Bali, waar ze op zoek gaan naar wat ze gelukkig maakt.
Raemon vertelt voor het eerst over zijn angsten en Fatima Moreira de Melo houdt het niet droog bij de goeroe.

Verder trekt Fatima Moreira de Melo haar mooiste bikini aan en neemt een verfrissende duik in de zee, om daarna heerlijk te genieten van de prachtige stranden.
Bekende Nederlandse koppels als Fatima Moreira de Melo en Raemon Sluiter gaan 'Op Zoek naar Geluk'

De zesdelige reeks 'Op Zoek naar Geluk' die de TROS uitzendt, is geïnspireerd op de bestseller 'Eten, Bidden, Beminnen' van Elizabeth Gilbert. Bekende Nederlandse koppels reizen naar Bali waar ze op zoek gaan naar dat wat hen gelukkig maakt.
Hoe kijken ze terug op het leven wat ze tot dan hebben geleid? Hebben ze ergens spijt van? Hoe kijken Fatima Moreira de Melo en Raemon Sluiter naar hun partner? Alle BN'ers brengen een bezoek aan een goeroe die antwoord probeert te geven op hun levensvragen. Dit levert mooie, grappige maar vooral emotionele tv-momenten op.

De bekende Nederlandse koppels zijn:
Pieter Storms en Nina Brink (aflevering 1, uitzending 23 mei)
Bastiaan en Tooske Ragas (aflevering 2, uitzending 30 mei)
Jan en Monique des Bouvrie (aflevering 3, uitzending 6 juni)
Danny en Jenny de Munk (aflevering 4, uitzending 13 juni)
Fatima Moreira de Melo en Raemon Sluiter (aflevering 5, uitzending 20 juni)
Edwin en Anouk Smulders (aflevering 6, uitzending 27 juni)
In aflevering 1 gaan Nina Brink en Pieter Storms op zoek naar wat hen gelukkig maakt. Zijn ze gelukkig samen, wat was de aantrekkingskracht voor beiden en wie is eigenlijk de baas in de relatie?
Speelt geld een grote rol en hoe kijkt Nina terug naar de periode World Online? Hoe vindt Pieter het om met een van de rijkste vrouwen van Nederland getrouwd te zijn, kan hij leven met alle vooroordelen die men over hem heeft?
Presentatrice en producent Nada van Nie heeft 'Op Zoek naar Geluk' in opdracht van de TROS ontwikkeld en gemaakt.
Twee topsporters hebben elkaar gevonden: tennisser Raemon Sluiter (29) en hockey-coryfee Fatima Moreira de Melo (29) zijn verliefd.
Beide Rotterdammers zijn dolblij. Oranje-aanvalsleidster Fatima Moreira de Melo: ,,Het is nog heel pril en ik vind het eng om er iets over te zeggen, maar ik ben echt gelukkig.’’
Voor Sluiter betekent dit nieuwe geluk een opsteker na een moeilijke periode. Door blessures en het overlijden van zijn oma raakte zijn carrière in een dal. Rabo-boegbeeld en Babe of the Year 2007 Moreira de Melo is straks ook in de bioscopen te zien, in de documentaire Goud.
Max Verstappen heeft onlangs zijn eerste Formule 1-race gewonnen. Weliswaar niet in het echt, de zoon van Jos Verstappen deed mee aan de promotie van het Formule 1-spel F1 2011 dat gemaakt is door Codemasters.
In Zandvoort waren naast Jos en Max Verstappen ook een aantal bekende Nederlanders, waaronder Dennis van der Geest, Fatima Moreira de Melo, Nicolien Sauerbreij, Remy Bonjasky, Ben Saunders, Tom Coronel en Rintje Ritsma aanwezig.

Sander van den Aardweg en Vincent Zijlstra, die als prijswinnaars van TeleSport ook deel mochten nemen, eindigden als tweede en derde achter Max. Tom Coronel finishte als vierde met achter zich Spike (Di-rect).
Jos Verstappen die als zesde eindigde, hield Rintje Ritsma (7e) en Dennis van der Geest (8e) achter zich net als Richard Witschge (9e) en Fatima Moreira de Melo (10e). Remy Bonjasky eindigde als elfde.
Nicolien Sauerbreij (12e), Peggy Vrijens (13e), prijswinnaar Stan Kiggen (14e), Ellen van Langen (15e) en Ben Saunders (16e) eindigden in het achterveld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten