zaterdag 9 januari 2010

Fatima Moreira de Melo en Kim Feenstra gaan ‘ranken’ in Ranking The Stars en hebben een Catfight


BNN heeft de sterren bekendgemaakt die dit seizoen samen met Paul de Leeuw het tv-programma Ranking the Stars maken. Een van de grote sterren dit jaar is Fatima Moreira de Melo.

Paul de Leeuw keert terug als presentator van het programma, nadat Sophie Hilbrand en Sander Lantinga de laatste twee seizoenen voor hun rekening namen. Net als de laatste keer zijn het weer vijf vrouwen en vijf mannen die elkaar langs de meetlat gaan leggen.

De vijf vrouwen zijn Angela Groothuizen (Dolly Dots, X-Factor), topmodel Kim Feenstra, de opgestapte K3-zangeres Kathleen, ex-hockeyster Fatima Moreira de Melo en GTST-actrice Jette van der Meij. Van het andere geslacht zijn volkszanger Thomas Berge, olympisch zwemkampioen Maarten van der Weijden, Jan Kooijman (GTST, So You Think You Can Dance), presentator/acteur Johnny de Mol en ex-Lama Tijl Beckand gestrikt

De opgestapte K3-zangeres Kathleen en Johnny de Mol gaan deelnemen aan het nieuwe seizoen van het televisieprogramma Ranking the Stars. Dat heeft BNN woensdag bekendgemaakt.

Samen met ex-lama Tijl Beckand, Angela Groothuizen, Olympisch zwemkampioen Maarten van der Weijden en GTST-moeder Jette van der Meij nemen ze plaats achter de deskjes.

Ook model Kim Feenstra, Fatima Moreira de Melo, volkszanger Thomas Berge en acteur Jan Kooijman hebben toegezegd. Na een korte Ranking-sabattical is Paul de Leeuw weer terug als presentator.

Paul De Leeuw stond de eerste vier edities van het programma ook al achter de presentatiedesk, maar gaf het stokje daarna over aan Sander Lantinga en Sophie Hilbrand.

De zevende editie van het programma, waarin bekende Nederlanders moeten inschatten hoe het publiek over hen denkt, is vanaf 18 december op de buis te zien.

'Catfight' bij Ranking the Stars tussen Fatima Moreira de Melo en fotomodel Kim Feenstra.

Het was hard tegen hard bij Ranking the Stars deze week. Kim Feenstra gilde dat Fatima Moreira de Melo een vreemdgangster was.

Op de vraag wie van de bekende Nederlandsers volgend jaar met een nieuwe partner onder de kerstboom zou zitten, liet Fatima het Nederlandse model hoog scoren... "Jij hebt een lange afstandsrelatie. Ik weet uit ervaring dat dit niet makkelijk is."

Hier was Kim niet van gediend. "Maar jij bent vreemdgegaan!"

Fatima Moreira de Melo gaf dit schoorvoetend toe, waarna ze riep: "Jij wordt het nieuwe gezicht van de Whiskas reclame."Geen opmerkingen:

Een reactie posten