vrijdag 29 januari 2010

Fatima Moreira de Melo pokerheldin wint eerste pokertoernooi


Fatima Moreira de Melo sleepte maar liefst 18.500,-- dollar in de wacht en liet daarmee een vette indruk achter op een online pokertoernooi .

Fatima Moreira de Melo kon 's nachts slecht slapen, stond op, zette de computer aan en ging pokeren. Een paar uur later was ze 18.500 dollar rijker!

De sexy blondine won van maar liefst 777 online deelnemers aan het online pokertoernooi en dat mag een knappe prestatie heten.Gaat ze ermee verder? ‘Op een gematigde manier’, zegt ze.

Fatima Moreira de Melo heeft geen zin om full-time te pokeren, daar is haar leven net iets te spannend voor.

Fatima Moreira de Melo blijkt ook voor pokeren een gouden hand te hebben. Nadat de olympisch hockeykampioene eind vorig jaar al tot de finaletafel bij de Amsterdam Master Classics reikte, versloeg Moreira de Melo dit weekeinde online maar liefst 777 pokerspelers.

Daarmee won ze het toernooi en schreef ze maar liefst 21.853 dollar bij op haar bankrekening.

Moreira de Melo betaalde, net als alle andere deelnemers, 167 dollar om de 'The Nightly Hundred Grand' op pokerroom PokerStars te spelen. Het online toernooi duurde in totaal zeven uur.

Bij de Amsterdam Master Classics boekte Fatima Moreira de Melo met een negende plaats enkele maanden geleden haar eerste grote pokersucces.

Die prestatie tijdens het Nederlandse 'live event' leverde haar destijds 33.000 euro op. Begin van dit jaar werd de pokerpro van PokerStars tijdens het prestigieuze PCA-toernooi echter voortijdig uitgeschakeld.








vrijdag 22 januari 2010

Fatima Moreira de Melo wint online pokertoernooi


Fatima Moreira de Melo blijkt ook voor pokeren een gouden hand te hebben. Nadat de olympisch hockeykampioene eind vorig jaar al tot de finaletafel bij de Amsterdam Master Classics reikte, versloeg Moreira de Melo dit weekeinde online maar liefst 777 pokerspelers.

Daarmee won ze het toernooi en schreef ze maar liefst 21.853 dollar bij op haar bankrekening.

Fatima Moreira de Melo betaalde, net als alle andere deelnemers, 167 dollar om de 'The Nightly Hundred Grand' op pokerroom PokerStars te spelen. Het online toernooi duurde in totaal zeven uur.

Bij de Amsterdam Master Classics boekte Fatima Moreira de Melo, die momenteel ook furore maakt in Ranking The Stars van Paul de Leeuw, met een negende plaats enkele maanden geleden haar eerste grote pokersucces.

Die prestatie tijdens het Nederlandse 'live event' leverde Fatima Moreira de Melo destijds 33.000 euro op. Begin van dit jaar werd de pokerpro van PokerStars tijdens het prestigieuze PCA-toernooi echter voortijdig uitgeschakeld.

maandag 18 januari 2010

Kim Feenstra valt op Fatima Moreira de Melo: Hilariteit bij Ranking the Stars


Kim Feenstra zorgde bij Ranking the Stars van presentator Paul de Leeuw voor veel hilariteit door de onthulling dat ze het zo met Fatima Moreira de Melo zou doen.

Het Nederlandse sexy model moest aangeven wie van de aanwezige BN'ers de meeste soa's had opgelopen.

Kim Feenstra, die haar glas wijn tijdens de uitzending nogal snel leeg dronk, zette ex-hockeyster Fatima Moreira de Melo op de derde plek. "Ik denk dat zij het hele hockeyteam platjes heeft gegeven. Met al die hockeyfeestjes..."

Paul de Leeuw vond dat Fatima Moreira de Melo inderdaad seks uitstraalde. Hierop riep Kim dat ze het zo met Fatima zou doen. "Met of zonder beflapje?", vroeg Fatima. Kim: "Met een hockeystick."

Kim Feenstra zette zichzelf op een tweede plek. "Ik was er ook bijna in gespecialiseerd. Ik ben soms onvoorzichtig."

Overigens waren alle BN'ers het eens over de BN'er die de meeste soa's moet hebben gehad: Johnny de Mol. De Veronica-presentator had zichzelf ook op de eerste plek gezet.

zaterdag 9 januari 2010

Fatima Moreira de Melo en Kim Feenstra gaan ‘ranken’ in Ranking The Stars en hebben een Catfight


BNN heeft de sterren bekendgemaakt die dit seizoen samen met Paul de Leeuw het tv-programma Ranking the Stars maken. Een van de grote sterren dit jaar is Fatima Moreira de Melo.

Paul de Leeuw keert terug als presentator van het programma, nadat Sophie Hilbrand en Sander Lantinga de laatste twee seizoenen voor hun rekening namen. Net als de laatste keer zijn het weer vijf vrouwen en vijf mannen die elkaar langs de meetlat gaan leggen.

De vijf vrouwen zijn Angela Groothuizen (Dolly Dots, X-Factor), topmodel Kim Feenstra, de opgestapte K3-zangeres Kathleen, ex-hockeyster Fatima Moreira de Melo en GTST-actrice Jette van der Meij. Van het andere geslacht zijn volkszanger Thomas Berge, olympisch zwemkampioen Maarten van der Weijden, Jan Kooijman (GTST, So You Think You Can Dance), presentator/acteur Johnny de Mol en ex-Lama Tijl Beckand gestrikt

De opgestapte K3-zangeres Kathleen en Johnny de Mol gaan deelnemen aan het nieuwe seizoen van het televisieprogramma Ranking the Stars. Dat heeft BNN woensdag bekendgemaakt.

Samen met ex-lama Tijl Beckand, Angela Groothuizen, Olympisch zwemkampioen Maarten van der Weijden en GTST-moeder Jette van der Meij nemen ze plaats achter de deskjes.

Ook model Kim Feenstra, Fatima Moreira de Melo, volkszanger Thomas Berge en acteur Jan Kooijman hebben toegezegd. Na een korte Ranking-sabattical is Paul de Leeuw weer terug als presentator.

Paul De Leeuw stond de eerste vier edities van het programma ook al achter de presentatiedesk, maar gaf het stokje daarna over aan Sander Lantinga en Sophie Hilbrand.

De zevende editie van het programma, waarin bekende Nederlanders moeten inschatten hoe het publiek over hen denkt, is vanaf 18 december op de buis te zien.

'Catfight' bij Ranking the Stars tussen Fatima Moreira de Melo en fotomodel Kim Feenstra.

Het was hard tegen hard bij Ranking the Stars deze week. Kim Feenstra gilde dat Fatima Moreira de Melo een vreemdgangster was.

Op de vraag wie van de bekende Nederlandsers volgend jaar met een nieuwe partner onder de kerstboom zou zitten, liet Fatima het Nederlandse model hoog scoren... "Jij hebt een lange afstandsrelatie. Ik weet uit ervaring dat dit niet makkelijk is."

Hier was Kim niet van gediend. "Maar jij bent vreemdgegaan!"

Fatima Moreira de Melo gaf dit schoorvoetend toe, waarna ze riep: "Jij wordt het nieuwe gezicht van de Whiskas reclame."



donderdag 7 januari 2010

Fatima Moreira de Melo : Pokeren is ook topsport


De komende week verruilt Fatima Moreira de Melo voor even het ijskoude Nederland voor een bikini in de brandende zon op de Bahama’s.

Zonder haar vriend Raemon Sluiter, die zich voorbereidt op het nieuwe tennisseizoen, hoopt ze vanaf 5 januari tijdens het PCA-pokertoernooi hoge ogen te gooien.

„Als ik win, dan heb ik het zelf gedaan. Dan is het ook echt van mij. Maar als ik verlies, moet ik het ook zelf dragen. Dat vind ik een heel mooi proces."

Vertrouwend op haar gevoel en nuchtere verstand hakte Fatima Moreira de Melo zo’n vijf maanden na de gouden medaiile op de Olympische Spelen van Peking een belangrijke knoop in haar leven door. Geen hockey meer, tijd voor nieuwe dingen.

Een tripje naar New York, een korte skivakantie en drie weken Thailand maakten haar hoofd spreekwoordelijk leeg.

Omarmd door Pokerstars is ze nu sinds vier maanden aan een nieuw avontuur begonnen en gaat ze als pokerprof door het leven. „Ik zie pokeren als topsport."

"Pokeren past bij mijn persoonlijkheid", stelt Fatima Moreira de Melo. "Ik kan bluffen, maar ik kan ook rustig mijn tijd afwachten. Ik leer veel van pokeren, want ik ben stiekem ook wel ongeduldig en nieuwsgierig.”

Al snel bleek blondine Fatima Moreira de Melo talent te hebben. Door pokerpro Lex Veldhuis werd ze kort opgeleid en inmiddels traint ze online minimaal vier uur per dag.

De fotogenieke sexy Rotterdamse bleek een snelle leerling, want tijdens de Amsterdam Master Classics liet ze haar ware pokerface direct zien.

In een veld van 1400 deelnemers reikte ze tot de finaletafel, waar een geldsom van meer dan 600.000 euro klaarlag voor de winnaar.

Even leek Fatima Moreira de Melo aan tafel de chipleader te worden, maar pech speelde haar parten en ze verdween onverwachts toch als eerste uit de finale. „Dat resultaat is wel iets wat me beangstigt. De kans dat ik een dergelijke topprestatie nog een keer ga halen, is best lastig.”