woensdag 4 mei 2011

Pokerster Fatima Moreira de Melo doet niet aan plannen


Fatima Moreira de Melo heeft geen zin om haar leven al tot in de details uit te stippelen. Zo wil de voormalige hockeyster graag kinderen met haar vriend Raemon Sluiter, maar ze ziet vanzelf wanneer de tijd daar rijp voor is.

"Het is nu niet het juiste moment", zegt Fatima Moreira de Melo in het tijdschrift Donald.

"Ik ben net bezig met poker en Raemon is pas gestopt met topsport, dus ik gun hem ook de tijd om te kijken wat hij wil doen. We zien het wel. Ik ben niet iemand die het leven plant in de zin van studie, samenwonen, trouwen en kindjes krijgen."

Fatima Moreira de Melo zegt in haar vriend Raemon haar perfecte maatje te hebben gevonden. "Hij heeft al die innerlijke en uiterlijke eigenschappen waar ik op val. En hij is ontzettend lief en behulpzaam, ook voor andere mensen."

Het koppel woont nu drie jaar samen. "Alles klopt", zegt Fatima in het blad. "Hij is echt mijn maatje. Rae is ook gek op poker, dus we kunnen leuk tegen elkaar spelen."

Pokeren
Sinds Fatima Moreira de Melo een punt zette achter haar succesvolle hockeycarrière, is ze fanatiek aan het pokeren geslagen. En met succes.

"Het hoogste bedrag dat ik ooit heb gewonnen is 32.000 euro, vorig jaar november in het Holland Casino in Amsterdam. Ik ben blij dat het zo goed gaat, maar er valt nog veel te leren."

Om snel beter te worden volgde Fatima Moreira de Melo een training. "Tijdens die lessen besefte ik dat ik eigenlijk nog maar weinig van het spel wist. Inmiddels heb ik geleerd om alle factoren van het spel met elkaar te verbinden."